Topkwaliteit spiraalbodems | Slaapkamerweb (2024)

Een spiraal bedbodem heeft een frame van metaal waarover, van staaldraad geweven veerspiralen zijn gespannen tot een spiraalweb. Onze spiraalbodems zijn dwars gespannen waarbij de overspanning een stuk minder is dan bij een in de lengte gespannen spiraalbodem en daardoor ook veel minder zal doorzakken. Door het open karakter, kent dit type bodem een goede ventilatie en wordt het van oudsher geroemd door zijn stevigheid.

Filter Topkwaliteit spiraalbodems | Slaapkamerweb (1)

Topkwaliteit spiraalbodems | Slaapkamerweb (2)

  • Vlak spiraalbodem Avek Intregra 100Vlakke spiraal bedbodem Avek integra 100 - Top aanbieding!359,- Bekijk

Spiraalbodem in vergelijk met de lattenbodem

Tegenwoordig is er veel veranderd op het gebied van bedbodems en zullen bepaalde lattenbodems mensen met een forser postuur ook goed kunnen dragen.Hiervoor krijgt u bij een lattenbodem ook nog eens meer comfort terug, die kunt instellen naar voorkeur. Op het gebied van ventilatie zult u ook niets inleveren, om nog maar te zwijgen over de prijs.

De matrassen van tegenwoordig zijn veelal meer gericht op type bodems die vlakker zijn en blijven. Een spiraalbodem geeft weinig tegendruk en bij een spiraalbodem is het daarom van belang dat u een combinatie met een matras maakt, die zelf voldoende tegendruk biedt. Dit zijn dan veelal pocketveer matrassen en koudschuim matrassen.

Bekijk het gehele assortiment lattenbodems hier.

Als u opzoek bent naar een prettige handverstelbare bedbodem raden wij u de lattenbodem Comfort aan.

Verstelbare spiraalbodems

In onze webshop vindt u vlakke en elektrisch verstelbare spiraalbodems. Bent u iemand die regelmatig van lighouding wisselt, bijvoorbeeld om tv te kijken, te lezen of om medische redenen? Dan is een elektrisch verstelbare spiraalbodem ideaal voor u. Elektrisch verstelbare spiraalbodems beschikken over een verstelbaar hoofd- en voeteneinde en het verstellen gaat met groot gemak.

Heeft u een tweepersoonsbed en valt uw keuze op verstelbare bedbodems? Zorg er dan voor dat u de mogelijkheid tot verstellen behoudt door 2 matrassen te kiezen in een overeenkomstige maat. Eén voor de linkerkant en het andere matras voor de rechter bodem. Alleen dan maakt u optimaal gebruik van de voordelen van een verstelbare bedbodem. Bij een tweepersoons matras kunt u namelijk niet onafhankelijk van uw partner verstellen.

De juiste maat spiraalbodem

De topkwaliteit spiraalbodems van Slaapkamerweb zijn leverbaar in diverse afmetingen.Er zijn spiraalbodems voor eenpersoonsbedden, twijfelaars en tweepersoonsbedden. Bij een twijfelaar en tweepersoonsbedden heb altijd 2 bodems nodig. Bij bijvoorbeeld een bed van 180 cm breed, heb je dus 2 bodems nodig van 90 cm.De lengtematen van onze spiraalbodems zijn: 200 cm, 210 cm en 220 cm.

breedtemaat bed:

breedtemaat bodem(s):

70 cm (1-persoonsbed)

1 x 70 cm

80 cm (1-persoonsbed)

1 x 80 cm

90 cm (1-persoonsbed)

1 x 90 cm

100 cm (1-persoonsbed)

1 x 100 cm

120 cm (twijfelaar)

1 x 120 cm

140 cm (2-persoonsbed)

2 x 70 cm

160 cm (2-persoonsbed)

2 x 80 cm

180 cm (2-persoonsbed)

2 x 90 cm

200 cm (2-persoonsbed)

2 x 100 cm

Zou u graag een lengtemaat van 190 cm wensen, of bijvoorbeeld bij de twijfelaarsmaat 2 bodems wensen van 60 cm breed? Dan verwijzen wij u graag door naar onze lattenbodems, waarbij u meer mogelijkheden heeft qua afmetingen.

Hangt een spiraalbodem snel door?

Spiraalbodems die we kennen van vroeger waren veelal in de lengte gespannen en kent men vooral door de enorme vering. Ze doen denken aan trampolines en je hebt ze stiekem, misschien ook wel eens zo gebruikt! Bij deze spiraalbodems was de kuilvorming niet mis. Vandaag de dag is datbeter gesteld. De spiralen worden tegenwoordig in de breedte gespannen waardoor de kuilvorming minder is, maar is nog wel aanwezig, het hoort nou eenmaal bij de spiraalbodem. Wil u een bodem die toch comfort biedt, maar niet kuilt? Dan verwijzen wij u graag door naar onze lattenbodems.

Harde rand in tweepersoonsbed

U dient er rekening mee te houden dat de randen, het metalen frame van spiraalbodems, hard zijn. Dit maakt het comfort op de randen dus minder, omdat uw matras hier rechtstreeks op komt te liggen. U moet er dus rekening mee houden, dat u met een spiraalbodem enig verlies in comfort heeft bij de randen en - niet onbelangrijk - in een tweepersoonsbed dus ook in het midden van het bed.

Spiraal bedbodem gratis thuisbezorgd

Spiraalbodems worden al vanaf € 200,- gratis bij u thuisbezorgd (in heel Nederland, met een aantaluitzonderingen). Uw spiraal bedbodem brengen we bij u aan huis en leggen we desgewenst voor u op uw bed. Als u graag advies ontvangt, of als u benieuwd bent naar de voorraadstatus en/of levertijd van onze spiraalbodems? Neem dan gerustcontactmet ons op.

Prima bedden + lattenbodems voor een goede prijs. De levering is snel en professioneel. De verpakking wordt keurig meegenomen. Een échte aanrader !

Paul van Dijk
uit Spijkenisse

Ervaringen van klanten

Wilt u weten hoe anderen de bedbodems en service van Slaapkamerweb.nl vinden? Lees dan onzerecensies, zoals onder andere:

9.8

o.b.v. 807 beoordelingen.
Lees alle recensies

Kijk ook eens naar:

  • Bedbodem soorten

    Lattenbodems Schotelbodems Spiraalbodems Verstelbare bedbodem Elektrische bedbodem Poten bedbodems Alle bedbodems

  • Matras materialen

    Koudschuim matrassen Traagschuim matrassen Polyether matrassen Pocketvering matrassen Latex matrassen Topmatrassen Kindermatrassen Matrasbeschermers Alle matrassen

Topkwaliteit spiraalbodems | Slaapkamerweb (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jonah Leffler

Last Updated:

Views: 6489

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jonah Leffler

Birthday: 1997-10-27

Address: 8987 Kieth Ports, Luettgenland, CT 54657-9808

Phone: +2611128251586

Job: Mining Supervisor

Hobby: Worldbuilding, Electronics, Amateur radio, Skiing, Cycling, Jogging, Taxidermy

Introduction: My name is Jonah Leffler, I am a determined, faithful, outstanding, inexpensive, cheerful, determined, smiling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.